Verkeerd verbonden …
Daar gaat het over in de Bronclub op woensdag 6 november. Alle jongens en meisjes zijn woensdag 6 november vanaf 13.45 uur harte welkom in De Bron om te luisteren naar een verhaal, spelletjes te doen, te knutselen en … mee te doen met een leuke voorstelling.

Mensen zeggen het wel eens als ze iemand willen opbellen, maar per ongeluk een verkeerd nummer hebben ingetoetst: ‘Sorry, verkeerd verbonden …’
Maar je kunt ook op een andere manier ‘verkeerd verbonden ‘ zijn. Dat overkwam de mensen in de plaats Lystra. In hun stad kwamen twee mensen die iets heel bijzonders deden. De mensen uit Lystra dachten dat er twee goden in hun stad waren gekomen en wilde hen bedanken. Maar ze waren ‘verkeerd verbonden’ . De mannen hadden niet zélf dat wonder gedaan. De mensen moesten iemand anders bedanken … Wat er precies gebeurde, hoor je op de Bronclub.

Voorstelling
De papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broers, zussen, buren kunnen 15.45 uur ook naar De Bron komen om te kijken naar de voorstelling waarin de kinderen zelf meespelen. Het belooft een vrolijke en gezellige middag te worden.

Speciale actie
Tijdens de middag willen we oude mobieltjes inzamelen. Daarmee steunt u de stichting Kika (Kinderen Kankervrij). Op die manier is je oude telefoontje ‘goed verbonden’ . Je steunt niet alleen het goede doel, maar je zorgt er ook voor dat je mobieltje niet bij het afval komt!.
Het is niet toevallig dat we op 6 november actie voeren. Op die dag wordt in veel kerken ‘Dankdag’ gevierd. Dat gebeurt ook in De Bron. ‘s Avonds om 19.30 uur wordt daar een kerkdienst gehouden. Dan danken de mensen God voor het goede dat hij geeft. En om dat te laten zien geven ze aan een goed doel. ‘s Middags kunnen de kinderen en alle andere ook doen: geef je oude telefoon voor Kika, want dan is hij ‘goed verbonden!