Op dinsdag 26 februari wordt er in De Bron aan de Rodenrijseweg weer Bronclub gehouden. Deze keer heel bijzonder, want het duo Marcel en Lydia Zimmer treden ‘s middags op met een interactief concert vol zang, muziek, dans en goochelen. En daar zijn ook de ouders van harte welkom.

De Bronclub is een club voor kinderen van 4 tot 12 jaar en gaat uit van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) De Bron. Thema is: Jezus leeft voor jou en mij.

Vanaf 9.45 uur kunnen de kinderen al terecht in De Bron. Het programma begint om 10.00 uur met verhalen vertellen, knutselen, zingen en nog veel meer. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Als lunch krijg je zelfs een heerlijke pannenkoek.

Vanaf 14.30 uur wordt het helemaal feest. Dan mogen ook de vaders en moeders, broers en zussen, opa’s en oma’s naar De Bron komen om te genieten van een leuke voorstelling met Marcel en Lydia Zimmer. Voor kinderen onder de vier jaar is er een crèche, dus niemand hoeft oppas te regelen.
Toegang is helemaal gratis.

Waarom is er Bronclub?

In De Bron komen elke week honderden mensen bij elkaar om te zingen, te bidden en te luisteren naar wat God vertelt in de Bijbel. Daar zijn ook heel veel kinderen bij. De verhalen die je hoort op de Bronclub zijn verhalen uit de Bijbel.
De mensen van De Bron zijn heel blij met de Bijbel, met God en met Jezus. Over een paar weken vieren ze, net als heel veel andere christenen in de wereld het Paasfeest. Dat feest gaat over Jezus die opgestaan is uit de dood. Dankzij hem kunnen mensen ook nu eeuwig en gelukkig leven. Dat mooie nieuws willen ze vertellen aan iedereen. Aan kinderen, maar ook aan alle andere mensen. Daarom dit geweldige feest!
Op zondag 3 maart staat in de kerkdienst in De Bron de jeugd centraal.
In deze speciale kerkdienst is iedereen van harte welkom. Aanvang: 10.00 uur.