Er kwamen op woensdagmiddag 7 november veel meer kinderen naar “de Bron” toe, dan op gerekend was. 125 kinderen uit Berkel & Rodenrijs en omstreken in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar kwamen bij elkaar onder het thema “God zorgt voor jou en mij”

Het Bronclubteam had voor een enerverend programma gezorgd; er werd veel gezongen, geluisterd naar een Bijbelverhaal over Ruth die aren van het land van Boaz mocht pakken; een uitgebreide presentatie hoe van tarwe brood wordt gemaakt; zo werd aan de kinderen verteld en uitgelegd dat God voor alle dingen in je leven zorgt en dat je Hem daarvoor dan ook mag danken. Het was die woensdag dan ook Dankdag in de kerken in Nederland.

Bronvoice Anna Vreugdenhil-Cnossen vertel van “van tarwe tot brood”

Daarna knutselen dat het lieve lust was, plakken, kleuren. Kinderen droegen een sketch voor die ze met elkaar hadden ingestudeerd.

Ingespannen kleuren
Aan het eind van de middag mochten alle kinderen een aandenken mee naar huis nemen in de vorm van een mandje met brood, jam, boter(alles in het klein natuurlijk).

Wat een blije gezichten bij de uitgang zowel van de kinderen als van de Bronclubteamleden die uitermate verrast waren door de hoge opkomst. Voor uit uitgebreide fotoreportage van de middag in “de Bron” zie bovenin.
De volgende kinderclub in “de Bron” is op dinsdag 26 februari 2013.
Wij zien graag alle kinderen dan weer terug en was je niet in de gelegenheid kom dan eens kijken op 26 februari dan is het weer Kinderclub zelfs de hele dag!