Uitnodiging voorjaar 2018

Onderwerp: Een musical met jou in de hoofdrol!

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou ook zo leuk
een keer te schitteren in een musical? Nou, dat kan!
Op zaterdag 17 februari a.s. verzorgt de bronclub samen
met theatergroep De Vliegende Speeldoos een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in maar liefst één dag een musical gaan instuderen!
Zie voor meer informatie www.devliegendespeeldoos.com.

De musical heet ‘Mozes’ en gaat over Mozes die een wel hele bijzondere en belangrijke opdracht krijgt. Een onvergetelijke ervaring!

De musical wordt in één dag met jullie ingestudeerd onder begeleiding van echte acteurs, zangers en dansers. Aan het eind van de dag spelen jullie samen met hen een fantastisch en stralend optreden. Uiteraard voor echt publiek! Want voor de voorstelling aan het eind van de dag zijn natuurlijk al jullie ouders, verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om te komen kijken naar de musical ‘Mozes’.

De dag begint om 13:00 uur voor groep 3 t/m 8 en voor de groepen 1-2 begint de dag om 15:00 uur. Meer informatie ontvang je, zodra je je hebt ingeschreven. De voorstelling van de musical begint om 19.00 uur en zal tot ca. 20.30 uur duren.
Waar? In het kerkgebouw De Bron, Rodenrijseweg 97, Berkel en Rodenrijs!

Wil je ook meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die je nooit meer zult vergeten, schrijf je dan snel in! We hebben al een heleboel enthousiaste aanmeldingen, en jij kunt er ook bij zijn! Stuur zo snel mogelijk een mail met de onderstaande benodigde gegevens. Je ontvangt halverwege januari de bevestiging van ons en nadere informatie over deze dag. Wil je helpen op de dag of helpen met het bakken van pannenkoeken, geef dit dan aan ons door. Wij en de kinderen zijn daar erg blij mee!

Graag tot dan!!
Het Bronclubteam

Let op: Er kunnen maximaal 120 kinderen meedoen, dus reageer snel, want vol = vol!
Geef het volgende door per mail naar bronclub@hotmail.com (graag z.s.m.):

Ja, natuurlijk wil ik deze dag niet missen en doe ik mee! !

Naam
Leeftijd
Groep en basisschool

Telefoonnummer
Emailadres